Vihdin Vasemmistoliitto
vasemmisto logo
21.10.2021

Kuntavaalit

Kuntavaalit ovat vajaan kahden kuukauden päästä  ja ehdokasasettelut täytyy olla valmiina kahden viikon päästä. Nyt on siis viimeisiä hetkiä lähteä ehdokkaaksi! Tulevalla valtuustokaudella tarvitaan päättäjiä, jotka pystyvät panostamaan ihmisten tasa-arvoon, terveyteen ja hyvinvointiin. Ehdokasmäärä vaikuttaa suoraan vaalitulokseen. Jokainen ehdokas tuo ääniä yhteiselle listalle ja vaikka kaikki ehdokkaat eivät voi päästä…

Ehdokasmäärä vaikuttaa suoraan vaalitulokseen. Jokainen ehdokas tuo ääniä yhteiselle listalle ja vaikka kaikki ehdokkaat eivät voi päästä valtuutetutetuiksi, niin jokainen ääni on tärkeä. Valtuuston lisäksi luottamustoimiin tarvitaan myös lautakuntiin ihmisiä, jotka pystyvät tekemään inhimillisiä päätöksiä.

Ota yhteyttä ja tule tekemään Vihdistä hyvä kaikille, ei vain harvoille!

Rauhaa

Teemu Leino. Vihdin Vasemmistoliiton puheenjohtaja.

Takaisin etusivulle