Vihdin Vasemmistoliitto
vasemmisto logo
13.08.2022

Kiitän lämpimästi luottamuksesta

Mulla on ollut kunnia toimia Vihdin Vasemmistoliiton puheenjohtajana ja juuri tulleen tiedon mukaan saan jatkaa tehtävässä seuraavallakin kaudella.    Kiitän suuresti luottamuksesta ja pyrin olemaan sen arvoinen.    Tähän mennessä olen jo oppinut monia uusia asioita ja olen monta kokemusta rikkaampi. Parasta kuitenkin ovat…

Mulla on ollut kunnia toimia Vihdin Vasemmistoliiton puheenjohtajana ja juuri tulleen tiedon mukaan saan jatkaa tehtävässä seuraavallakin kaudella. 

 

Kiitän suuresti luottamuksesta ja pyrin olemaan sen arvoinen. 

 

Tähän mennessä olen jo oppinut monia uusia asioita ja olen monta kokemusta rikkaampi. Parasta kuitenkin ovat olleet kohtaamiset jäsenten ja tietysti kaikkien muidenkin ihmisten kanssa matkan varrella. Lukuisista kohtaamisista on jäänyt mahtavia muistijälkiä ja ainutkertaisia muistoja.Tämä poikkeuksellinen vuosi on ollut siinäkin mielessä haasteellinen, että sosiaaliset kontaktit ja kohtaamiset ovat olleet hyvin vähäisiä eikä etänä tapaaminen ole sama asia, vaikka paljon parempi kuin ei mitään. Ei tämä silti maailmanloppu ole, tavataan taas toreilla, kylillä  ja tapahtumissa, kun aika siihen on sopiva. Muitakin haasteita on toki ollut ja tulee varmasti olemaan jatkossakin, mutta eiköhän niistäkin selvitä, koska yksin ei tarvitse kaikkea tehdä tai osata.

 

Tulevan vuoden pääpaino puheenjohtajan roolissa ovat kuntavaaleissa, joihin onkin jo valmistauduttu etsimällä ehdokkaita ja suunnittelemalla kampanjaa, mutta työtä on paljon vielä edessä. Sen työn koen kuitenkin erittäin tärkeäksi ja mielenkiintoiseksi, ovathan vaalit kuitenkin ihmisen parasta aikaa. Vihti tarvitsee lautakuntiin ja valtuustoon ihmisiä, jotka näkevät ihmiset talousarvioiden numeroiden ja excel- kaavioiden takana tulevien säästöohjelmien aikana. Meidän täytyy huolehtia, ettei palvelut katoa kokonaan kunnastamme. Ikäihmisten määrä kasvaa koko ajan ja lapsiperheiden arki on yhä haasteellisempaa, näiden ihmisten tarvitsemien palveluiden tärkeyttä ei voi mitata pelkästään rahalla. 

 

Jokainen kuntalainen on tärkeä ja jokaisesta on pyrittävä pitämään mahdollisimman hyvää huolta. 

 

Toivotan kaikille oikein hyvää joulunodotusta!

 

Pysytään terveinä.

 

Rauhaa

 

Teemu Leino

Vihdin Vasemmistoliiton puheenjohtaja

Teemu.Leino@vihti.fi

04578702158

 

Takaisin etusivulle